Best bekeken video 2017 komt van Arjen Lubach

6 december 2017 12:41 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Zondag met Lubach

De video 'Even voorstellen aan Trump' is de best bekeken YouTube-video van 2017 in Nederland. Het filmpje werd bijna 11 miljoen keer bekeken.

Zondag met Lubach heeft nog een notering in de top 10 van best bekeken YouTube-video's met 'Geert Wilders concreet' waarin hij de plannen van de PVV-leider probeert te duiden. De tweede plek in de top 10 is van de hand van Enzo Knol. Op afstand, want dat filmpje werd 3,7 miljoen keer bekeken. Pijnlijk genoeg gaat het om de break-up video van Enzo met vriendin Dee.

Weer bij elkaar

Die bewuste video is achterhaald door de actualiteit, gisteren maakte het stel bekend het toch weer samen te proberen. Natuurlijk ging dat via een video.

De kaak van Tim

StukTV staat twee keer in de top 10 met afleveringen van het programma Jachtseizoen. Ook de aflevering van #BOOS waarin presentator Tim Hofman een gebroken kaak oploopt, is met 1,7 miljoen views aardig bekeken.

De meest bekeken muziekvideo in Nederland in 2017 is Shape of you van Ed Sheeran (2,8 miljoen views). Boef staat op de tweede plek met Habiba.

Meer over