Hangt af van Songfestival

Beste Zangers Live keert terug naar Ahoy: Aanwezigheid Numidia nog vraagteken

18 oktober 2023 20:29 | amusement | Door Marjolein Vos

© AVROTROS

Beste Zangers Live keert terug naar Ahoy Rotterdam op 10 mei 2024. Voor de derde keer treden verschillende artiesten op die deelgenomen hebben aan het populaire televisieprogramma. In principe staat Numidia ook in de line-up, maar haar aanwezigheid hangt af van haar eventuele deelname aan het songfestival.

Dat bevestigt 8ball Events aan AD. Mocht Numidia onze inzending worden "dan gaan we op zoek naar een goede vervanger die heeft meegedaan aan dit of een vorig seizoen".

Aanwezig

Artiesten die bevestigd zijn voor de komende editie zijn voor dit moment naast (voorlopig) Numidia ook Douwe Bob, Duncan Laurence en Jaap Reesema. Er komen nog twee namen bij die later bekend worden gemaakt. 

Oud en Nieuw

De artiesten zingen nummers uit Beste Zangers en ook zullen er onder meer nieuwe duetten gezongen worden. Als Numidia aanwezig is, zal ze ook haar versie van Arcade doen (bekend uit een van de Beste Zangers-afleveringen). Ze zat onder meer met Duncan Laurence en Douwe Bob in dit seizoen van het programma. Met hulp van Douwe Bob heeft Numidia een lied ingestuurd voor het Eurovisie Songfestival gedaan.

Tickets zijn vanaf vrijdag 20 oktober te koop.

Meer over