Beter Dan Het Origineel komt met speciale Kerst en Nieuwjaarsuitzending

Verschillende Nederlandse artiesten brengen op eerste kerstdag een ode aan het kerstlied in de muziekshow Beter Dan Het Origineel.

Onder anderen Nick en Simon, Anita Meyer, Jamai, Lisa Lois en Leona Philippo zijn te gast in een speciale kerstuitzending van het SBS-programma. De artiesten brengen live de grootste kersthits allertijden ten gehore.

Kinderfonds MAMAS

De speciale aflevering staat niet alleen in het teken van het kerstfeest, maar draait ook om het goede doel. Veel aandacht is er voor Kinderfonds MAMAS. Deze organisatie is verantwoordelijk voor allerlei activiteiten en projecten om zorg te bieden aan Zuid-Afrikaanse moeders en kinderen in nood.

Nieuwjaarsavond

Beter Dan Het Origineel viert ook op feestelijke wijze Oud en Nieuw. De show komt met een muzikale nieuwjaarsuitzending die voor de verandering niet te zien is op de woensdagavond, maar op dinsdag 31 december. Glennis Grace, Sandra van Nieuwland, Simone Kleinsma, Jamai Loman, Danny de Munk en Wolter Kroes gaan de strijd met elkaar aan en sluiten het jaar knallend af.

Merry Christmas and a Happy New Year

De kersteditie van Beter Dan Het Origineel is te zien op dinsdag 24 december om 20.30 uur. Proosten op het nieuwe jaar doen presentator Jeroen van der Boom en zijn gasten op dinsdag 31 december 20.30 uur op SBS 6.

Reageren