Warm bad

TLC geeft groen licht voor nieuw seizoen Bevallen met Bobbi

29 maart 2021 10:26 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Discovery Networks

TLC heeft groen licht gegeven voor een nieuw seizoen van Bevallen met Bobbi. Voormalig pornoactrice Bobbi Eden keert zodoende vanaf 20 april terug op de buis met een nieuwe reeks.

In het nieuwe seizoen staat Bobbi (41), geboren als Priscilla Hendrikse, onder anderen Michelle (29) en Roy (33) bij. Zij zijn in verwachting van hun derde kind, maar de helpende hand van Bobbi is zeer welkom als onder andere het bevallingsbad klaargemaakt moet worden. Er moet toch iemand de waterkokers aanzetten om het water op temperatuur te brengen.

Bevallen met...

Het eerste seizoen van Bevallen met Bobbi kende vier afleveringen. Voor Bobbi was het niet de eerste keer dat ze kersverse ouders bijstond op televisie. Eerder was ze samen met Fatima Moreira de Melo en Monica Geuze te zien in Bevallen met... op TLC. Bevallen met Bobbi wordt ook wel gezien als het derde seizoen van de serie, waarin de Haagse de camera's dus niet meer hoefde te delen met haar collega's.

Bevallen met Bobbi is vanaf maandag 20 april om 20.30 uur te zien bij TLC. Het programma is ook zeven dagen vooruit te kijken op discovery+.

Meer over