Spannend

Eerste duistere trailer van Big Brother 2022 onthuld

14 december 2021 13:41 | amusement | Door Judith Regeling

© Michel Schnater
Big Brother is terug! Op 3 januari 2022 gaat het tweede (vernieuwde) seizoen van het programma van start. De nieuwe bewoners mogen zich klaarmaken voor een heel ander avontuur dan hun voorgangers.

De makers draaien er niet omheen: Big Brother 2022 wordt nog spannender, uitdagender en onvoorspelbaarder dan seizoen één. Goed nieuws dus voor alle kijkers die vorig jaar nog klaagden dat het ‘te saai’ was.

Big Brother 2022

In de trailer die zojuist is onthuld, blijken nog twee primeurs te zitten: de makers maken dit jaar gebruik van een nieuw huis en de kijker krijgt nog meer invloed. “Vergeet alles wat je denkt te weten over Big Brother”, zo hoor je in de video hieronder. “Het is tijd voor een nieuwe wind. Een nieuw huis met nieuwe regels, die alles omverblazen. En JIJ bepaalt voortaan de windrichting. Wie overleeft de storm?”

Geraldine Kemper

Het nieuwe seizoen van Big Brother gaat op 3 januari van start en zal dagelijks om 20:30 uur te zien zijn op RTL5. Wie eraan deelnemen en daarmee in de voetsporen willen treden van winnares Jill, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Geraldine Kemper en haar Vlaamse collega Peter Van de Veire de show opnieuw presenteren.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer over