Aanmelden nu mogelijk!

Big Brother laat fans toe in het huis

6 maart 2024 14:05 | amusement | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen

Fans van Big Brother opgelet, want jullie hebben de kans om het bekende Big Brother huis te betreden. Het is volgende week Fan Week in Big Brother en dat betekent in dit seizoen niet alleen dat liefhebbers van het programma beslissingen kunnen nemen voor de bewoners, maar ook dat enkele gelukkige fans toegang krijgen tot het Big Brother huis.

Dat maken presentatrices Geraldine Kemper en Tatyana Beloy bekend in een video op het Instagram account van Big Brother.

Bij hoge uitzondering

"Wij hebben heel bijzonder nieuws voor jullie. Bij hoge uitzondering mogen jullie het Big Brother huis in. Tijdens de Fan Week mogen een aantal fans het Big Brother huis in als de bewoners in een freeze gaan staan'', zeggen de presentatrices van het realityprogramma over deze bijzondere kans. ''Je kunt op de bank gaan zitten, je kunt in de cocoon gaan chillen.''

Aanmelden

Fans die deze kans willen aangrijpen, kunnen in het formulier invullen wie hun favoriete bewoner is en waarom ze zo graag het huis willen betreden. Er zijn maar een paar mensen die worden uitgekozen. Aanmelden voor de Fan Week is hier mogelijk. Fans moeten wel snel zijn, want het formulier moet vóór donderdagochtend ingevuld zijn om kans te maken.

Big Brother is iedere werkdag vanaf 20:30 uur en iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL5.

Meer over