Bij boerin Bertie breekt een kaasfondue het ijs

Boerin Bertie nodigt in de komende Boer Zoekt Vrouw-aflevering vier vriendinnen uit om te komen kaasfonduen. Opeens is het niet meer muisstil aan tafel.

De sfeer aan tafel bij Bertie, Katherine en Esther is onwijs ontspannen en gezellig, blijkt uit een BZV-fragment in handen van RTL Boulevard. De vertrokken Ciska moet deze levendigheid missen. 

Relaxed

Bertie vertelt: “Ik heb vanavond m’n vriendinnen uitgenodigd. Dat is voor mij wel goed: even een break, even gewoon alles relaxed.” Waar de boerin en haar logees eerder tijdens het eten wel eens in stilte zaten te luisteren naar de geluiden van hond Fidel, wordt er nu volop gekletst.

Zoen

Het is een dolle boel aan tafel. Katherine legt uit wat de dames hebben afgesproken: “De regels met kaasfondue zijn: als je iets verliest van je prikker, dan geef je iemand die naast je zit een zoen. Dus dat had ik meteen opgegooid, want dat breekt de sfeer, dat is leuk.” Eén nadeel voor Katherine: “Ik zat niet naast Bertie.”

Persoonlijke vragen

De vriendinnen van Bertie willen Katherine en Esther beter leren kennen en stellen allerlei persoonlijke vragen. Daardoor ziet Bertie Esther en Katherine ineens van een andere kant. Aan het eind van de avond is de multimiljonair duidelijk een stap verder.

Lees ook: Ciska treurt niet om haar vertrek van de Zeeuwse boerderij.

Reageren