Opa, broer, oom

Bijna hele familie Sieneke betrokken bij drugshandel

10 juli 2018 16:16 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Drie familieleden van zangeres Sieneke zijn maandag opgepakt bij een drugslab in Nijmegen. Het gaat om de opa (71), oom (47) en broer (24) van de zangeres die Nederland in 2010 vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival met het onvergetelijke Ik ben verliefd (Sha-la-lie).

Sieneke maakt een zeer onschuldige indruk, maar een groot deel van haar familie houdt zich bezig met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Zaken waar Sieneke niets van wist, zo vertelt haar manager aan De Gelderlander. „Ze is erg geschrokken van alles wat er zich op dit moment afspeelt binnen haar familie. Door de grote onduidelijkheid die er is, is het geven van een uitgebreide reactie niet mogelijk. Sieneke richt zich volledig en vol trots op haar gezin én zangcarrière.”

Amfetamine

De politie kreeg maandagochtend lucht van het drugslaboratorium waar synthetische drugs als amfetamine, XTC en MDMA worden gemaakt. De familieleden van Sieneke houden duidelijk van aanpakken, op hetzelfde terrein werd een hennepplantage aangetroffen.

Meer over