Bijzonder medicijn voor Simon in Nick en Simon The Caribbean Dream

Ga je naar Cuba voor een leuke muzikale ontdekkingstocht, word je ziek. Het overkomt Simon Keizer van het duo Nick & Simon. Wordt 'The Caribbean Dream' van het duo een 'Caribbean Nightmare'? 

Gelukkig weet Kees Tol raad. De gelegenheidsmanager brengt een bezoek aan de zogenaamde madrina, voorgangster van het op Cuba populaire santeriageloof. Hij mag van haar een wens doen en krijgt een bijzonder medicijn mee voor de zieke Simon.

Muzikaal avontuur

Deze mag zich dan allerminst lekker voelen, het weerhoudt hem er niet van om toch gewoon met Nick op pad te gaan. Ze belanden bij een kapper, waar ze de tegenstrijdigheden in het Cubaanse communisme ontdekken. En ze gaan naar een concert van Kelvis Ochoa, een singer-songwriter uit Havana die vooral onder jongeren erg populair is.

Derde reis

Nick & Simon The Caribbean Dream is de derde in een reeks muzikale ontdekkingsreizen van het Volendamse duo. Eerder beproefden de twee hun geluk in de VS en Zuid-Afrika.

Jamaica

Na Cuba zullen Nick, Simon en Kees ook nog Jamaica aandoen, waar de muzikale vrienden zich willen laten inspireren door reggae en dancehall. Tijdens hun reizen maken ze niet alleen onvergetelijke avonturen mee, er wordt uiteraard ook muziek gemaakt en veel gelachen.

Nick en Simon The Carribean Dream, 20.25 uur op Nederland 3.

Reageren