Billy blij met ontgroening in Utopia: "I am back!"

28 juli 2016 16:46 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Utopia

Kunstenares Billy is terug in Utopia en kreeg als ontgroening een moeilijke opdracht: zet de emoties over je rentree op het doek. Inmiddels is het schilderij af en is Billy enthousiast over het resultaat.

In een video op de site van Utopia is te zien dat Billy haar kunstwerk een plekje geeft in de loods waarin ze sinds vorige week weer haar intrek heeft genomen. "M'n ontgroening is af!" juicht de blondine. "Ik vind het het mooiste wat je tot nu toe hebt gemaakt", zegt Rowena. "Wauw!"

Graffiti

Op het schilderij staan de woorden 'I am back' in graffiti-achtige letters. "Het is cool, prachtig", vindt Rowena. "Ik hou van dat street-, bolle-letters-, graffiti-achtige." Billy sluit zich daarbij aan. Ze is heel tevreden over haar kunstwerk.

Referendum

Billy keerde vorige week na bijna twee jaar buiten de poorten weer terug in Utopia. Haar ex-geliefde Ruud, die al eerder zijn rentree maakte, schreef een referendum uit over haar comeback. Kijkers van de realityshow stemden in grote meerderheid 'ja'.

Huilend

De terugkeer van Billy heeft al voor de nodige dramatiek gezorgd in 'het beloofde land'. Zo lag de kunstenares deze week huilend in een schommelstoel met Ruud, noemde ze Rowena een 'ordinair wijf' en kreeg Ruud het dilemma 'Rowena of Billy?' voorgelegd.

Meer over