Billy en Jessie kappen Utopia-romance af na één hete nacht

29 juli 2016 16:08 | amusement | Door Televizier

© Screenshots Utopia

De opbloeiende relatie tussen Billy en Jessie is in de knop gebroken. De twee Utopia-inwoners besluiten na één hete nacht dat het beter is als ze er meteen een punt achter zetten en 'hun eigen ding doen'.

Billy baarde donderdagavond opzien toen ze slechts zes dagen na haar rentree in Utopia opeens met mede-Utopiaan Jessie lag te tongzoenen en vervolgens seks had in het invalidetoilet. De kunstenares keerde vorige week terug in 'het beloofde land' om het goed te maken met haar ex-geliefde Ruud. En je raadt het al: Ruud was furieus toen hij hoorde wat er was gebeurd met Billy, die hij onlangs nog troostte met haar liefdesverdriet om hem.

Valkuil

Kortom: Billy heeft zich weer eens aardig in de nesten gewerkt. Vrijdag volgde het onvermijdelijke gesprek met Jessie. "Ik zal open en eerlijk tegen je zijn: dit is een valkuil van mij. Het gaat veel te snel voor m'n gevoel", begon Billy. Jessie is het ermee eens: "Ik denk ook dat we op dit moment gewoon beter ons eigen ding kunnen doen." Een moeilijk besluit voor Billy, want ze vindt Jessie 'fijn, leuk, lief en geweldig'. "Maar ik moet eerst aan mezelf bewijzen dat ik het alleen kan."

Ruud

Jessie oppert dat Billy haar ruzie met Ruud moet bijleggen. "Dat ga ik ook doen", aldus Billy. "Ik zal eerlijk tegen hem zijn. Hij denkt nu: zie je nou wel, dit is niet veranderd, ze doet precies hetzelfde wat ze altijd heeft gedaan. En dat wil ik niet." Ondertussen is Ruud de overige Utopianen tegen Billy aan het opstoken. Hij vindt dat de kunstenares niet meer te vertrouwen is.

Alcohol

Billy en Jessie hebben geen spijt van hun hete nacht met elkaar. Volgens Jessie doet het besluit om nu al een punt achter de relatie te zetten niets af aan wat er is gebeurd. "Het zegt alleen iets over hoe snel het ging. En misschien was het toch een beetje ondoordacht. Maar dat komt toch door de alcohol. Daardoor gebeurde het niet over een paar maanden, maar binnen een week."

Bekijk het gesprek tussen Billy en Jessie hier.

Meer over