Blamage in Amerikaanse Rad Van Fortuin

23 maart 2017 16:43 | amusement | Door Televizier

© Screenshot - Wheel of fortune

Rad van fortuin-fans kijken soms met open mond naar kandidaten die zinnen binnen no-time raden. Driewerf hoera voor dergelijke slimmeriken, maar helaas zijn er ook genoeg deelnemers die niet al te snugger zijn. Dat levert hilarische taferelen op.

Wheel of fortune is de Amerikaanse versie van het SBS 6-programma Rad van fortuin. Hierin moeten deelnemers, zoals de titel al doet vermoeden, aan een rad draaien. Maar dat is niet alles. Na het beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen verschijnen er letters op het bord. Het is aan de kandidaat om de complete zin zo snel mogelijk te raden.

Foutje moet kunnen

Helaas gaat het raden van de zin niet altijd even vlot. Zoals in de video hieronder te zien is hoeft de kandidaat nog maar één letter in te vullen. Een eitje. Althans, dat zou je zeggen. De deelnemer krijgt het tot ieders verbazing voor elkaar om het foute antwoord te geven. Helaas voor hem is het ook nog een héél pijnlijk foutje.

Naked

In plaats van ‘A streetcar named Desire’ denkt de kandidaat dat het ‘A streetcar naked Desire’ moet zijn. Het woordje naakt zorgt voor nogal wat opwinding bij de preutse televisiekijker. Dat blijkt uit de onderstaande tweets.

Meer over