Klusklauwen

Bloed, zweet en grappen: Veronica komt met nieuw klusprogramma

6 juli 2023 10:35 | amusement | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
Zender Veronica is vanaf vrijdag 25 augustus weer een nieuw klusprogramma rijker. In Klusklauwen trekken vrienden en professionele klussers Arwin en Ed door heel Nederland om mensen te helpen met diverse klusjes in en rondom huis.

Het nieuwe programma belooft veel bloed, zweet, grappen, herkenbare discussies, zelfspot, maar bovenal passie voor klussen en vakmanschap.

Lees ook: Deze ijskoude spelshow is binnenkort ook te zien op Veronica 

Klusklauwen

In Klusklauwen rijden vrienden Ed en Arwin door heel Nederland om te helpen met stoere, uitdagende klussen. Dit doen ze alleen niet bepaald op de 'normale' manier. Iedere keer proberen ze te verrassen door ongevraagd een creatieve en eigenwijze twist toe te voegen aan het project die het volgens hem naar een nog hoger niveau tilt. 

Als ze het eens zijn dan, want de twee vrienden liggen mede vanwege hun Rotterdamse karakter en directheid de confrontatie regelmatig met elkaar in de clinch. Tegelijkertijd kunnen ze niet zonder elkaar en hebben ze regelmatig de grootste lol.

Projectcoördinator Richard

Ed en Arwin staan er niet helemaal alleen voor. Om echt alles in goede banen te leiden, is ook projectcoördinator Richard van de partij. Deze werknemer van een projectbouwmarkt is niet alleen handig om al het benodigde materiaal te regleen, maar ook vanwege zijn uitgebreide kennis die hij met plezier inzet om Arwin en Ed waar nodig te helpen. Richard draagt de klussen aan en komt gedurende de projecten geregeld langs om te kijken hoe het met gaat. Daarbij steekt hij zijn ongezouten mening niet onder stoelen of banken.

Benieuwd? Klusklauwen is vanaf 25 augustus iedere vrijdag om 20:30 uur te zien bij Veronica.

Meer over