Bloed, Zweet en Tranen anders dan voorgaande editie

2 januari 2015 18:04 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

Jeroen van der Boom vertelt dat zijn SBS 6-programma Bloed, Zweet en Tranen flink op de schop is gegaan. Er zitten andere BN'ers in de jury én de kaders van het genre zijn aangepast. 

Vrijdagavond gaat Bloed, Zweet en Tranen weer van start. Volgens presentator Jeroen van der Boom wordt het een fantastisch seizoen. “Je weet hoe ik in elkaar zit, ik ben niet iemand die gaat roepen van: ‘Nederland, sta op en ga kijken!’ Maar ik ben wel iemand die eerlijk is en zegt: ‘Dit is ontzettend leuk geworden.’ Het is totaal anders dan vorig seizoen”, vertelt hij aan 100% NL.

Bloed, Zweet en Tranen

Broer en zus Hazes worden dit seizoen bijgestaan door Xander de Buisonjé en Lange Frans. “Lange Frans is heel eerlijk en zegt het gewoon dat hij het niets vindt.”

Jeroen van der Boom

Niet alleen de jury, ook het genre is veranderd. “We gaan heel breed. Er zijn ook nog de smartlappen en het levenslied, maar ook Blof en Borsato. Het is veel breder en dat maakt ook dat de artiesten die meedoen af en toe wat jonger zijn”, aldus Jeroen van der Boom.

Het was in eerste instantie de bedoeling van Frans Bauer en Danny de Munk in de jury van Bloed, Zweet en Tranen zouden zitten.

Meer over