Kijktips

Blue Monday: van deze programma's word je weer vrolijk!

14 januari 2021 11:47 | amusement | Door Jorien Slager

© Videoland/RTL/KRO-NCRV

Blue Monday staat voor de meest deprimerende dag van het jaar. Maandag 18 januari is het weer zover. Maar gelukkig hebben wij een aantal fantastische kijktips voor je om aanstaande maandag wat op te fleuren.

Meeleven met Married at first sight

MAFS is altijd een goed idee, en zeker op Blue Monday. Rein en Danny bereiden zich voor op hun trouwdag, maar de gasten vragen zich af of ze elkaar wel leuk vinden. Het huwelijk van Lars en Lizzy ziet er wel veelbelovend uit.

Married at first sight zie je op maandag 18 januari om 20:30 uur bij RTL 4

Married at first Sight

 

Genieten van Andries Tunru en Emma Wortelboer in De slimste mens

De finaleweek van De slimste mens start op Blue Monday, komt dat even goed uit! Lekker kijken naar Andries Tunru, die het maximale aantal van zeven uitzendingen meespeelde en al die tijd slimste van de dag was. Ook Emma Wortelboer vinden we een fantastische kandidaat om in de gaten te houden.

De finaleweek van De slimste mens start 18 januari om 20:40 uur op NPO 2

De slimste mens

 

Kom in shape met Gaby Blaaser

Move over Blue Monday. Tenminste als het aan Gaby ligt. In In shape met Gaby daagt ze ons uit om weer helemaal in shape te komen. Blue Monday wordt Fit Monday! En kijken naar knappe Gaby natuurlijk.

In Shape met Gaby, vanaf 18 januari wekelijks te zien bij Videoland

 

Een nieuw seizoen van Het familiediner

Geniet van een nieuw seizoen van Het familiediner met Bert van Leeuwen. In de eerste aflevering zien we twee zussen, een oma en een kleindochter. De zussen legden een opmerking allebei anders uit en hebben sinds toen ruzie. Al twee jaar. Een hereniging op anderhalve meter. 

Het familiediner, vanaf 18 januari wekelijks om 21:35 uur op NPO 1 

Het familiediner

 

Eagle Eye met Shia LaBeouf

Jerry Shaw (Shia LaBeouf) en Rachel Holloman (Michelle Monaghan) krijgen allebei een mysterieus telefoontje van een onbekende vrouw, en komen door dit toeval met elkaar in aanraking...

Eagle Eye, vanaf 18 januari te zien bij Videoland

Meer over