BN’ers Adam zoekt Eva VIPS doen oproep

15 maart 2017 10:12 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Blijkbaar staan de gewone Nederlanders nog niet te trappelen om zich bloot te geven in de buurt van een BN’er, want het is nog steeds mogelijk om je op te geven voor het programma Adam zoekt Eva VIPS. De bekende Nederlanders doen daarom een oproep. 

In Adam zoekt Eva VIPS vertrekken ‘gewone’ Nederlanders naar een tropisch eiland om in hun blootje op zoek te gaan naar een partner. Dan moet die partner er natuurlijk wel zijn. Het lijkt erop dat de aanmeldingen nog niet storm lopen, terwijl de kandidaten 27 maart al naar het eiland vertrekken.

Inge de Bruijn

Afbeelding

 © Mike van den Toorn

Zwemster Inge heeft al heel wat medailles veroverd, maar de laatste keer dat een man haar hart veroverde is al lang geleden. Ze vertelt in de video dat ze een man zoekt die lief, charmant, zorgzaam, grappig en een tikkeltje mysterieus is. Dat is niet niks Inge. 

Curt Fortin

Afbeelding

 © Nick van Ormondt

Presentator Curt zoekt een natural beauty en iemand die zichzelf bloot durft te geven. Welk programma is dan beter geschikt dan Adam zoekt Eva? Bekijk zijn filmpje hier.

Kasia Dolkowska

Afbeelding

© Screenshot Instagram

Realityster Kasia heeft weinig geluk gehad als het aankomt op de liefde. Ze is op zoek naar een exotische man die niet bang is voor haar brede heupen. Die komen in het filmpje duidelijk in beeld. 

Tony Star

Afbeelding

 © Eyeworks

Sterretje zoekt een blonde masseuse die single is. Tony is helemaal klaar voor deze uitdaging in zijn leven en maakt zelfs een rijm van zijn oproep. Dat zal vast menig vrouwenharten doen smelten.

Chaira Borderslee

Afbeelding

 © BSR Agency

Musicalster Chaira probeert meteen de mannen te verleiden in de video met haar zang. En wat is er nou mooier dan de liefde van je leven tegen het lijf te lopen in de meest pure vorm? Niks natuurlijk, daarom doet zij mee aan Adam zoekt Eva VIPS.

Cassius

Afbeelding

© Sony Music Entertainment

Ex-B-braver Cassius zoekt een meisje boven de 18 jaar. Cassius zoekt een slank, sportief, mooi meisje dat samen met hem in het diepe durft te springen, vertelt hij in zijn oproep.

Je kunt je hier aanmelden voor een naakte date op een tropisch eiland

Meer over