Boxing Stars

BN'ers in de boksring

BN'ers zijn echte alleskunners. Pottenbakken, dansen, curling: ze zijn van alle markten thuis. Binnenkort gaat er een nieuwe sensatie van start: Boxing Stars.

In Boxing Stars stappen vanaf woensdag 31 oktober om 20.30u bekende nederlanders de boksring in. Ruben Nicolai en Olcay Gulsen gaan het spektakel presenteren.

Knock-out

Acht bekende vrouwen en zestien bekende mannen krijgen een intensieve training om zich voor te bereiden op het bokstoernooi. Ze worden bijgestaan door legendes uit de bokswereld zoals voormalig wereldkampioen Don Diego Poeder en toptrainer Radmilo Soda. De kandidaten boksen drie rondes van 1,5 minuut in een klassiek knock-outsysteem: diegene die de partij verliest, ligt uit de competitie. Het wordt allemaal live uitgezonden.

Deelnemers

De deelnemers worden verdeeld over drie klassen. Inmiddels zijn de eerste namen van de kandidaten bekendgemaakt. Zanger Kaj van der Voort, acteur Rein van Duivenboden, e-sporter Koen Weijland, choreograaf Dan Karaty en voormalig topsporter Michael Boogerd gaan de strijd aan in de categorie lichtgewicht.

In de klasse zwaargewicht vechten zangers Brace en Danny Froger, Robinson 2017 Carlos Platier Luna, presentator Rick Brandsteder, rapper Jebroer, voormalig topsporter Taeke Taekema en acteur Juvat Westendorp.

Modellen 

Natuurlijk ontbreken ook de vrouwen niet. Modellen Jessie Jazz Vuijk en Joelle Witschge, YouTubers Mascha Feoktistova, Laura Ponticorvo en Saar Koningsberger en realitysterren Michella Kox en Amanda Tsatsos doen de bokshandschoenen aan.

Zou de nieuwe Muhammed Ali er tussen zitten?

Meer over:

Reageren