BN'ers in de rij voor Dance Dance Dance drie

9 Oktober 2016 11:34 | amusement | Door Televizier

© RVDA

Dance dance dance zit er nog maar net op, toch hebben al heel wat BN'ers, waaronder Mattie Valk, laten weten mee te willen doen aan het nieuwe, derde seizoen van de daverende dansshow.

Mattie gaf zichzelf vrijdag indirect op tijdens zijn ochtendshow op Qmusic. De dj meent dat er een talent in hem schuilt, wat zijn college Wietze de Jager niet echt kon geloven. Mattie: "Ik zeg ook niet in volle overtuiging dat ik het tot de finale red, maar ik zou wel willen weten tot hoe ver ik kan komen. Misschien lig ik er bij de eerste ronde wel uit. Maar je kunt niet zeggen dat ik geen gevoel voor ritme heb."

Miljuschka & Gordon

In de vrijdaguitzending van RTL Boulevard ontstond een tweede, onverwacht koppel. TV-chef Miljuschka Witzhausen gaf toen supergraag mee te willen doen aan de show, waarop Gordon spontaan aanbood om haar partner te worden: "Ik hou je er aan!" was haar enthousiaste reactie.

Ludo & Janine

Dance dance dance winnaars Buddy en Robin weten overigens wel wie zíj in het nieuwe seizoen op de dansvloer zouden willen zien. Volgens het dansende duo zouden hun GTST-collega's Caroline de Bruijn en Erik de Vogel, beter bekend als Ludo en Janine, meer dan geschikt zijn. 

Meer over