Bijna te zien

BN'ers blikken terug op jaren 80, 90 en early zeroes in nieuw SBS6-programma

26 juli 2023 14:43 | amusement | Door Tessa Kok

© Talpa / SBS6
SBS6 komt begin september met een nieuw programma op de buis. In de show Het Jaar van... maken verschillende bekende Nederlanders en experts een trip down memory lane door de jaren 80, 90 en early zeroes.

Terugblikken 

In het nieuwe programma van SBS6 kijken bekende Nederlanders en experts terug op nieuwsitems die nog in ieders collectieve geheugen zitten. Van iconische videoclips en herkenbare tv-momenten tot aan toonaangevende modetrends en opvallende rages, het komt allemaal voorbij. In iedere aflevering van Het Jaar van... staat een jaar centraal. De BN'ers en experts dompelen zich onder in een tijdsbeeld dat voor herkenning en sentiment zorgt.

Van start in september

We hoeven niet lang meer te wachten voordat de show van start gaat, want het nieuwe SBS6-programma is vanaf begin september op televisie te bewonderen. Zet vrijdag 1 september maar in je agenda, want dan gaat de nieuwe show beginnen. Het Jaar van... wordt om 20.30 uur uitgezonden op SBS6. Welke bekende Nederlanders hun opwachting maken in het programma, is nog niet bekend.

Meer over