Oude en nieuwe gezichten

Deze BN'ers doen mee aan Ranking the Stars met Eddy Zoëy

19 oktober 2021 14:59 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Ranking the Stars is terug met een nieuwe presentator en ook een aantal van de deelnemende BN'ers zijn helemaal nieuw. En dan komen er ook nog twee specials aan. 

Het succes van Ranking The Stars is afhankelijk van de openhartigheid van de BN'ers maar ook van de humor en de kundigheid van de presentator. Die zware taak wacht Eddy Zoëy als opvolger van Paul de Leeuw. 

De BN'ers

We weten nu met welke BN'ers Eddy het moet te zien rooien. Deze sterren worden dit jaar geranked: Ferry Doedens, Patricia Paay, Qucee, Willie Wartaal, Victoria Koblenko, Maxim Hartman, Rapper Donnie, Frank Jansen, Edson da Graca, Dennis Schouten, Fatima Moreira de Melo, Esmee van Kampen, Tatum Dagelet, Shirma Rouse, Sylvia Geersen, Rob Geus, Henk Krol, Pauline Wingelaar, Nienke Plas, René le Blanc, Steven Brunswijk, en Gaby Blaaser.

Zij zijn niet met z'n allen iedere aflevering van de partij, maar wisselen elkaar af. 

Specials

En dan zijn er ook nog twee specials met daarin wat oudere sterren, de zogenaamde Golden Oldies. Dit zijn de sterren die hierin te zien zijn: Ben Cramer, Henk Westbroek, Peter Timofeeff, Jacques Herb, Peter Jan Rens, Imca Marina, Ria Valk, Viola Holt, Marga Bult en Joke Bruijs.

Ook voor Videoland zijn twee speciale afleveringen van Ranking the Stars opgenomen met alleen Videoland-gezichten.

Ranking The Stars is vanaf woensdag 27 oktober wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 5

Meer over