BNN komt met nieuwe Lama's

BNN geeft De Lama's een doorstart met het nieuwe improvisatieprogramma Alpacas. Vijf volstrekt onbekende comedians gaan een aanslag doen op de lachspieren.

Sophie Hilbrand presenteert het nieuwe comedyprogramma en laat weten zich tijdens de eerste try-outs al bescheurd te hebben van het lachen: "Wat een feest om bij deze groep comedians op de eerste rij te mogen zitten. Ze zijn zó snel, en zo grappig!"

Wie zijn de Alpacas

Maar, wie zijn die vijf nieuwe comedytalenten dan? De Alpcas bestaan uit natuurkundeleraar Peter Duifhuis, gemeenteambtenaar Thomas Hoogendoorn, part-time stuntman Ruud Smulders, toneelschool-student Stefan Hendrikx, actrice/cabaretière Kim van Zeben en Nabil Aoulad Ayad, die als enige echt werkt als komiek.

"Dreamteam"

In een persbericht verklaart BNN dat dit vijftal zich na maandenlange voorbereiding heeft weten te smeden tot een dreamteam. Sophie is de spelleider en laat de talenten improviseren met onderdelen als "De filmrecensie" en "Seks met mij is als...". Daarnaast krijgen ze muzikale ondersteuning van pianist Joep Hullegie. 

De eerste aflevering van Alpacas is op maandag 2 november te zien om 21.30 uur op NPO 3. Opnames van de show zijn in Arnhem op 20 en 22 oktober. Wie daar bij wil zijn, kan hier kaarten bestellen.

Meer over: