BNN presenteert drie programma's tijdens 3Lab-week

22 augustus 2016 14:41 | amusement | Door Televizier

© Frank Ruiter Frank Ruiter/BNN

Het nieuwe televisieseizoen gaat vandaag van start bij de publieke omroep. NPO 3 start traditiegetrouw met de 3Lab-week, waarin nieuwe programmaformats een kans krijgen op de landelijke televisie. BNN presenteert drie formats, terwijl Jan Versteegh in Greenroom voor- en napraat met de programmamakers. 

Er komen heel wat formats aan bod tijdens 3Lab-week. BNN presenteert drie programma's tijdens deze editie: Jelte's one man show, Cupida's en Quickest Quiz. Tussen de programma's door praat Jan Versteegh in Greenroom met alle programmamakers. 

Jelte's one man show

Jelte Sondij wilde dolgraag een eigen talkshow, maar had niet de middelen voor een compleet productieteam. Daarom doet Jelte alles zelf, van make-up tot eindredactie: Sondij's talkshow is een one man show. Jelte's one man show is maandag, woensdag en vrijdag rond de klok van 23.30 uur te zien. 

Cupida's

In Cupida's gaan Geraldine Kemper, Gwen van Poorten, Emma Wortelboer en Linda Hakeboom op pad om liefdeswensen uit te laten komen. Humoristische speeddates worden afgewisseld met ongemakkelijke liefdesverklaringen en verrassende liefdes. Cupida's is dinsdag 23 augustus te zien om 21.55 uur. 

Quickest quiz

Een spelshow waarin kandidaten binnen een minuut moeten antwoorden, dat is Quickest quiz. Jan Versteegh stelt in vier razendsnelle vragen allerlei vragen aan de kandidaten, waarna de jury bestaande uit comedians commentaar geeft op de vragen en antwoorden. De kandidaat die het snelst de juiste antwoorden geeft, speelt de finale. Quickest quiz is woensdag en vrijdag te zien na 23.00 uur.