BNN verandert programmering op het laatste moment

BNN heeft de programmering van volgende week ietwat aangepast. Het gaat om de programma’s Ruben vs. Geraldine en Je Zal Het Maar Hebben.

De derde aflevering van Ruben vs. Geraldine is met tien minuten ingekort. De uitzending start maandag 17 november, zoals elke week, wel gewoon om 21.20 bij NPO 3. 

Ruben vs. Geraldine

In de geplande uitzending zat een monstertruck-battle, maar vanwege het drama in Haaksbergen vindt BNN het ongepast om het item uit te zenden. ‘’Ondanks dat het een spannende opdracht was en we alle veiligheidsmaatregelen in acht hebben genomen, vinden wij dat we het richting iedereen die dit verschrikkelijke ongeluk nog op z'n netvlies heeft staan niet kunnen maken om dit uit te zenden’’, meldt de omroep. 

BNN

In Ruben vs. Geraldine worden normaliter drie opdrachten uitgevoerd. In de uitzending van maandag 17 november is er dus één uitdaging geschrapt. ‘’De winnaar van deze aflevering wordt daarom bepaald aan de hand van twee opdrachten: wie is de beste autoverkoper en wie is het snelst op een quad? De aflevering duurt nu 30 minuten in plaats van de reguliere 40 minuten.’’ 

Je Zal het Maar Hebben

Je Zal Het Maar Hebben heeft niet alleen een andere presentator, het programma wordt ook op een verschillend tijdstip uitgezonden. In nieuwe seizoen gaat niet Valerio, maar Tim Hofman op pad met jonge mensen met een aandoening. Ook ervaart hij zelf hoe het is om met een handicap te leven. De eerste aflevering gaat dinsdag 18 november om 21.20 van start op NPO 3.

BNN is niet alleen maar aan het veranderen, Geraldine Kemper gaat voolopig niet weg bij BNN.

Meer over:

Reageren