Sahil Amar Aïssa

BNNVARA maakt Holland Great Again

Sahil Amar Aïssa heeft in zijn nieuwe programma Make Holland great again grootse plannen. Met een groep jonge tv-makers maakt hij Nederland een stukje mooier. 

Niks geen negatief gedoe in Make Holland great again. Alleen maar positivisme, en dat is ook wel eens leuk. Sahil Amar Aïssa (bekend van Rambam en Yung DWDD) en zijn collega's gaan onder het motto 'als niemand iets doet, verandert er ook niets' de uitdaging aan om Nederland beter te maken. Iedere aflevering pakken Sahil en zijn vrienden drie problemen aan. 

Eenzame ouderen en meer

Ze koken o.a. een sterrendiner van weggegooid voedsel voor nietsvermoedende gasten, rapen duizenden rondzwervende peuken op van de straat, geven de helden uit de hulpverlening hun grootste applaus ooit, zetten met vijftig bekende Nederlanders een landelijke actie op tegen online haat, proberen één miljoen plastic flessen uit de zee te houden, brengen eenzame ouderen naar dansles enz. 

Na de uitzendingen houdt het niet op, de missies worden online voortgezet op bnnvara.nl/makehollandgreatagain, waardoor ook iedereen thuis mee kan doen om Nederland 'great' te maken. 

Make Holland Great Again is vanaf 20 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Meer over:

Reageren