BNNVaarwel

BNNVARA trekt de stekker uit comeback Ranking the Stars

25 november 2022 14:28 | amusement | Door Faye Heijnis

© Annemieke van der Togt/BNN
Na eerdere hoopvolle berichten, heeft BNNVARA nu slecht nieuws voor fans van Ranking the Stars. Het programma keert definitief niet terug bij BNNVARA. Óók niet met een andere presentator dan Paul de Leeuw, maakt de omroep duidelijk.

BNNVARA laat weten dat 'de afgelopen maanden uitvoerig is onderzocht of een nieuwe serie Ranking kon worden gemaakt, maar dan in een andere opzet, die aansluit bij de thema's die BNNVARA belangrijk vindt'. Paul de Leeuw riep dus niet zomaar wat, maar misschien wel iets te vroeg. De omroep laat namelijk weten er 'inhoudelijk niet uit te zijn gekomen'. 

Comeback Ranking the Stars op andere zender?

Een comeback van Ranking the Stars is bij BNNVARA dus definitief uitgesloten. De kans bestaat nog wel dat het programma op een andere zender komt. BNNVARA benadrukt dat het Paul en de productiemaatschappij 'vrij staat om het programma voor een andere omroep te gaan maken'. De vraag is waarnaartoe, want ook Talpa geeft aan geen interesse te hebben in het format.

Van RTL naar BNNVARA naar...

Paul de Leeuw presenteerde Ranking the Stars van 2006 tot en met 2018 bij BNNVARA. Toen Paul overstapte naar RTL, ging het programma met hem mee. Niet hij, maar Eddy Zoëy presenteerde de show daar, maar het was geen succes en dus trok ook RTL de stekker uit de show. 

Meer over