Taeke en Airen

Vier handen op één buik-koppel Angelo en Anna-Maria schokt kijkers

20 oktober 2021 08:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© BNNVARA/Skyhigh TV

Dinsdagavond was er weer een aflevering van Vier handen op één buik te zien op NPO3. Angelo en Anna-Maria schokten op zijn zachtst gezegd de kijker.

Voor deze aflevering van Vier handen op één buik had BNNVARA de hulp ingeroepen van Airen Mylene (36) en Taeke Taekema (41). Zij moesten het negentienjarige koppel Angelo en Anna-Maria uit Friesland voorbereiden op de komst van de kleine spruit. Maar daar hadden ze hun handen meer dan vol aan.

Pil

Het liefdesverhaal van Angelo en Anna-Maria is een bijzondere, want na jaren van online contact besloot Anna-Maria om naar Friesland te gaan en daar is ze sindsdien gebleven. Omdat ze de pil vergeten was mee te nemen en geen geld had voor een nieuw stripje, was ze binnen de kortste keren zwanger.

Roken 

Werken doen ze niet, want dan verliest de rookverslaafde moeder haar uitkering. Angelo rookt zelf ook minimaal twintig sigaretten per dag, maar geld om het huis babyproof te maken is er niet. Daar vindt de kijker natuurlijk van alles van en geef ze eens ongelijk.

Meer over