Boek over YouTube-ster Enzo Knol

17 oktober 2015 13:41 | amusement | Door Televizier

© YouTube

Neerlands grootste YouTube-ster, Enzo Knol heeft een eigen boek met veel foto’s, strips, interviews en praktische tips. En dat vindt Knol 'super awesome'.

De 22-jarige Enzo Knol heeft bijna 1 miljoen abonnees op zijn eigen YouTube-kanaal waarop hij lollige filmpjes maakt, daarmee is hij de meest succesvolle YouTuber van het land. Het boek Knolpower! wordt op 23 oktober gelanceerd. En de vlogger benadrukt dat het hier niet om een autobiografie gaat.

Geniaal

Knol probeert vooral voor amusant leeswerk te zorgen: „Ik wilde geen saai leesboek met mijn levensverhaal, want kom op, ik ben nog maar 22! Nee, ik wilde een tof boek met veel foto’s, strips, interviews en praktische tips. Ook komen mijn fans aan het woord, want zonder mijn fans zou ik helemaal nergens zijn. Ik ben in ieder geval heel trots op het eindresultaat, het boek is – en sorry dat ik dit over mijn eigen boek zeg – geniaal geworden!”

In het boek staat o.a. een spoedcursus waarin Knol in 10 delen vertelt hoe je moet vloggen, er zijn uitgebreide interviews met vriendin Dee, moeder Irma Knol, broer Milan Knol en opa en oma Knol en een fotoreportage over zijn jeugd in Groningen. 

Meer over