Boer Frans heeft er een tweeling bij

Boer Frans Zanderink uit seizoen 3 van Boer Zoekt Vrouw en zijn vrouw Leonie hebben een tweeling gekregen. Het stel had al een zoontje van 1,5 jaar. 

Nog immer laten alle boeren op de site van Boer Zoekt Vrouw weten wanneer er gezinsuitbreiding is, zo ook Boer Frans. „Het gaat heel goed met Huub en Marlie. Ze zijn sinds de geboorte al meer dan een kilo aangekomen. Dus nee, daar mankeert niets aan hoor.”

Niet uit elkaar

En zoals iedere vader vindt Frans zijn kinderen de allermooiste: „Huub is echt een stoere jongen en Marlie een typisch meisje-meisje. Huub houdt nu al meer van actie en Marlie kijkt juist wat meer om zich heen. Qua uiterlijk lijken ze best wel op elkaar. Andere mensen houden ze soms niet uit elkaar! Zelf zien we het verschil natuurlijk wel: Marlie is wat donkerder dan Huub en heeft een wat ronder gezichtje. En ze heeft natuurlijk roze kleertjes aan!”

Pisbak

Boer Frans deed dus mee aan het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw in 2007/2008. Hij werd enigszins berucht door het compliment dat hij een van zijn logees gaf. 'hoge poten boven de pisbak', wat betekende dat ze mooie lange benen had. Later nam Boer Frans nog een liedje op, Ik Bin Boer Frans.

Reageren