Boer Geert jurylid in mentalistenshow SBS

Het is raar maar waar: Boer Geert, bekend uit Boer Zoekt Vrouw, wordt jurylid bij Mindmasters Live, de mentalistenshow met Uri Geller op SBS 6.

Niet dat Geert enig verstand van zaken heeft, maar dat doet er niet toe. „Als ze mij ervoor vragen, heb ik er misschien wel wat mee.” Boer Geert vertelde het opvallende nieuws op de radio bij QMusic: „Het is een programma met mentalisme, iemand laten zweven op het podium. Ik moet meedoen en zit in de jury. Het zal mij benieuwen, maar laat mij maar zweven. Ik beur er een paar centen voor, dat is ook leuk. Daar kun je leuke dingen voor doen.”

Boerenkool is mijn passie

Volgens Geert Krops, die in heel Nederland bekend werd als 'geile Geert', is hij uitgekozen omdat hij zo nuchter is. „Ik word nergens warm of koud of zenuwachtig van, dus: kom maar op. Ze krijgen mij niet op de kast.” Volgens Geert is Mindmasters Live  een geinig tussendoortje, maar blijft het daar waarschijnlijk bij. „Mijn kwekerij en boerenkool is mijn passie. Tv is bijzaak. Als ze willen dat boer Geert ergens aan meewerkt, dan wil ik daar best mijn medewerking aan geven.”

Lees ook:
Geert is nog steeds gelukkig met Hetty

Reageren