Boer Geert registreert zichzelf toch als merk

Boer Geert legt zijn naam alsnog vast in het Merkenregister. Eerder zei hij 'niet op geld belust' te zijn, maar nu heeft hij toch commerciële plannen.

Boer Geert registreerde het merk 'boer Geert' voor de hele Benelux, meldt persdienst ANP. De Groningse agrariër uit Boer Zoekt Vrouw wil diverse producten onder zijn eigen naam op de markt brengen. Het logo dat daarbij hoort is de naam boer Geert met daarachter een rode aardbei.

Boer Geert-bier

Geerts merk is vastgelegd voor allerlei productklassen: van landbouwproducten tot melk, koffie, brood en zelfs alcoholhoudende dranken. Binnenkort kunnen we dus misschien wel genieten van boer Geert-bier.

Kledinglijn

Opvallend genoeg geldt de merkregistratie niet voor kleding. Een ander bedrijf ging vorige week - zonder dat Geert het wist - aan de haal met boer Geert-mode. De boer zei toen geen stappen te gaan ondernemen tegen het bedrijf: “Ik ben een makkelijke man en ik ben niet zo op geld belust."

Boer Tom

Boer Geert is niet de eerste Boer Zoekt Vrouw-deelnemer die naar het Merkenregister stapt. Ook boerenhunk Tom deponeerde zijn naam als merknaam.

Lees ook:
Geert kan niet wachten om weer met Hetty te zijn.

Reageren