Boer Geert verklapt: "Ik kan niet wachten om weer met Hetty te zijn"

Boer Geert mag eigenlijk niks zeggen over het verloop van Boer Zoekt Vrouw, maar toch praat hij zijn mond voorbij.

Boer Geert koos in de Boer Zoekt Vrouw-aflevering van afgelopen zondag voor Hetty met de woorden: 'Hetty, je bent de liefde van m'n leven, wil jij je leven met me delen?' Deze zondag zien we de citytrip en daarna is natuurlijk de vraag: is Geert nog steeds samen met Hetty?

Boer Geert

In Shownieuws klapt boer Geert uit de school. Hij blijkt nog smoorverliefd op de Brabantse Hetty: "Ik heb haar een poos niet gezien, dus ik hoop dat ze terugkomt. We mogen elkaar nog niet zien. Dus ik hoop dat de liefde nog daar is tussen ons twee, dat we elkaar na het programma nog kunnen omhelzen."

Nog twee weken

Een vreemde gang van zaken. Wachten Geert en Hetty met elkaar ontmoeten totdat Boer Zoekt Vrouw op tv is afgelopen? "Nog twee weken en dan kunnen we samen zijn," zegt de Groningse agrariër. "Ik kan niet wachten, nee." Blijft Hetty dan nu weg van de boerderij omdat ze anders door de media wordt gespot?

Ada

Boer Geert komt ook nog even terug op het vertrek van Ada: "Ik heb niet zo’n breed bed dat ze alle twee naast me kunnen liggen, dus ik moest een keuze maken." Toch heeft de boer nog steeds contact met zijn weggestuurde logee: "Een telefoontje, een sms’je, een berichtje… Gewoon leuk contact houden. Je hoeft geen vijand te zijn als je niet bent gekozen. Je kunt gewoon vrienden blijven in het leven. Vijanden zijn er al genoeg." 

Lees ook
Ondertussen is Ada met succes op zoek naar een andere man.

Reageren