Boer Geert wil Nederland nog niet definitief verlaten

19 augustus 2016 12:10 | amusement | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

Het bedrijf van boer Geert mag dan inmiddels verkocht zijn, dat wil niet zeggen dat Geert definitief verhuist naar Curaçao, waar zijn grote liefde Geertje een huis wil kopen. “Dat moeten we nog maar zien”, aldus de boer op 100% NL.

Geertje vertrekt in november naar Curaçao, waar ze een huis wil kopen om geld te beleggen. "Dat huis wil ze ook weer gaan verhuren”, vertelde Geert. Een definitief vertrek uit Nederland is nog niet aan de orde. “Die emigratie is nog een groot vraagteken.”

Echte Nederlander

Boer Geert vermaakt zich nog prima in Nederland. “Ik ben een echte Nederlander, een echte Groninger. Ik hou van mijn gebied, het mooie Westerwolde. Mooi weer is leuk voor twee of drie weken en dan is het ook klaar. Dan vind ik het fijn om weer lekker thuis te zijn", zei de voormalig Boer zoekt vrouw-kandidaat.

Geertje

Tijdens Boer zoekt vrouw was het niet Geertje, maar Hetty die aan de haal ging met de Groningse boer. De relatie van Hetty en Geert liep begin dit jaar echter op de klippen, waarna Geertje weer in beeld kwam. Sindsdien zijn de twee heel gelukkig samen.

Meer over