Boer Geert wil tv-presentator worden

Boer Geert is benaderd voor een eigen televisieshow. Als hij er wat aan kan verdienen, ziet de boer een presentatieklus best zitten.

Boer Geert heeft door zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw heel wat te verduren gehad in de media, maar toch lijkt het de Groningse agrariër wel wat om zelf ook het tv-wereldje in te rollen.

Presentatieklus

"Ik denk dat ik de populairste boer van Nederland ben," vertelt Geert in RTL Boulevard. "Ik werd al gebeld of ik een eigen programma wil presenteren." De boer heeft daar wel interesse in, als hij er goed voor betaald krijgt: "Als de knikkers maar wel rollen. Ik doe het niet voor niks."

Boer Geert

Maar zijn landbouwbestaan opgeven voor een showbizz-carrière, dat gaat Geert te ver. "Het presenteren is voor erbij." De Boer Zoekt Vrouw-deugniet lijkt een gewiekste zakenman te zijn: onlangs registreerde hij zijn naam als merknaam en nu komt er dus misschien wel een tv-schnabbel aan. 

Moestuinen

Voor welk programma Geert benaderd is en door welke omroep, is niet bekend. Albert Verlinde weet het zeker: "Het wordt een programma over moestuinen."

Lees ook:
Boer Geert: "Albert Verlinde wilde mijn relatie kapotmaken"

Reageren