Liefde in de (boeren)lucht

Boer Hans en BzV-deelnemer Annette wonen samen op de boerderij

21 juli 2022 10:33 | amusement | Door Marjolein Vos

© Linelle Deunk
Een mooie nieuwe stap voor het Boer Zoekt Vrouw-stel Hans en Annette. De liefdesmatch van het afgelopen seizoen woont vanaf nu samen op de boerderij, valt te lezen op de website van het programma.

Al tijdens de bekende Boer Zoekt Vrouw-citytrip van Hans en Annette voelde het voor Hans goed. Zoals hij het zelf omschreef: "Ik heb mijn Grietje gevonden." En nu is helemaal real en wonen ze samen en naar eigen zeggen genieten ze met volle teugen. 

Echte liefde 

"We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en bij elkaar te zijn", vertelt Hans. Annette was meteen verkocht toen ze boer Hans op televisie had gezien: "Wauw! Wat is Hans een zorgzaam en puur mens die zijn emoties durft te laten zien. Dat raakte me enorm en liet me niet meer los."

Succesformule

Vanaf het eerste seizoen in 2004 is succes in de liefde bijna gegarandeerd in het programma. Het aantal baby's dat geboren is uit BzV-stellen is amper meer bij te houden en holt al richting de 100.

Nieuwe data voor het nieuwe seizoen zijn nog niet bekend, maar de verwachting is dat begin 2023 het dertiende seizoen van start gaat.

Meer over