Samen met Fiona

Boer Henk heeft derde kind

19 April 2019 15:31 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© KRO-NCRV
Goed nieuws voor boer Henk en zijn wederhelft Fiona. Het stel heeft een derde kind op de wereld gezet. Het gaat om een dochter die luistert naar de naam Lizzy.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Henk (uit het Boer zoekt vrouw-seizoen van 2012) en Fiona zagen op 25 maart van dit jaar Lizzy op de wereld verschijnen. Op de website van het programma vertelt Henk over de geboorte.

Rijkdom

"We zijn dolblij en gelukkig dat we ouders zijn van drie kinderen. Het is toch een mooi iets als je op zo’n jonge leeftijd al zoveel kinderen mag hebben. Wat een rijkdom!", aldus Henk, die samen met Fiona al twee kinderen heeft, namelijk Owen van 3,5 en Jolene van bijna 2 jaar oud. "Ze vinden het echt superleuk en zijn heel lief voor Lizzy. Als ze een geluidje horen, gaan ze naar haar toe en ze komen spulletjes brengen als we die nodig hebben."

Jongen of een meisje

Het stel besloot dat het geslacht van het kind een verrassing zou blijven. En dat bleek het ook. "We dachten in eerste instantie dat het een jongen was haha! Het gaat allemaal in een flits natuurlijk en het belangrijkste is dat de baby gezond is. Ze lag inmiddels al op de buik van Fiona en pas even later hebben we gekeken wat het was."

Meer over