Boer Johan en Ingrid vonden staatsbezoek net een scène uit Sissi

Boer Zoekt Vrouw-boer Johan uit Denemarken en zijn vrouw Ingrid mochten Willem-Alexander en Máxima ontmoeten. "We voelden ons heel speciaal."

Boer Johan, die meedeed aan het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, was samen met zijn geliefde Ingrid uitgenodigd bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Bij hun staatsbezoek wilde het koningspaar graag ook Nederlanders ontmoeten die in Denemarken wonen.

Sissi

"Het was echt heel bijzonder," laat Ingrid weten op de website van Boer Zoekt Vrouw. "Het leek wel een beetje op een scène uit de film Sissi. Daar worden ook allerlei mensen voorgesteld aan de koning en de koningin. Wij voelden ons heel speciaal."

Boer Johan

Ingrid vertelt dat zij en Johan een prominente plek kregen: "We werden als een van de eersten voorgesteld. We hebben de koning en de koningin een hand gegeven en we mochten heel even kort iets zeggen. Daarna was het eigenlijk alweer voorbij."

Mooi pak

Het Boer Zoekt Vrouw-koppel heeft van het avontuur genoten: "Het was heel bijzonder om een keer zo dichtbij ze te zijn. Johan vond het ook heel bijzonder. En zo vaak zie ik hem niet in zo'n mooi pak! We zullen deze dag niet snel vergeten."

Lees ook:
Boer Johan en Ingrid kleedden zich prachtig aan voor het koninklijk bezoek. 

Meer over:

Reageren