Boer Jos en Saskia uit elkaar

Spanning en sensatie bij boer Jos in Frankrijk. Het is over en uit tussen hem en zijn Boer Zoekt Vrouw-liefde Saskia. En zijn broer doet het met Jos' tweede keus Leonie!

In de Privé van deze week komt een bekende van Jos aan het woord die beweert dat Saskia haar spullen heeft gepakt en is vertrokken uit de Dordogne. De twee waren net in juni gaan samenwonen in het nieuwe appartement van Jos en Saskia en de brunette had een baan in de buurt gevonden als animatrice en schoonmaakster op een camping.

Womanizer

De bron in Privé wijt de breuk aan een treurige gebeurtenis kort geleden. „Saskia had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad, en drie weken later gingen ze uit elkaar.” Daarna deelt de 'goede bekende' wat minder aardige details over Jos: „Wij dachten ’O jee, Jos zal toch niet zijn vreemd gegaan? Want in vorige relaties is dat wel eens voorgekomen… Wij waren sowieso heel erg verbaasd dat hij aan Boer Zoekt Vrouw meedeed, want hij heeft nooit gebrek aan aandacht van meisjes. Hij is een echte womanizer. En door zijn deelname leek het erop dat hij niemand kan vinden. Maar het tegendeel is eerder waar…”

Botte boer

En de weinig vleiende praat gaat door: „Ook waren we allemaal verbaasd dat hij voor Saskia koos, want Leonie is zijn type. De laatste maanden was Jos trouwens helemaal zichzelf niet. De mensen zullen wellicht uit de brieven van Saskia, die op de BZV-site zijn geplaatst, hebben geconcludeerd dat Jos romantisch is. Maar eigenlijk gedroeg hij zich als een botte boer.” En Jos zou niet rouwig zijn om de breuk. „Hij is niet iemand die in de put gaat zitten. Het moment dat een andere vrouw voorbij komt, grijpt hij zijn kans. Hij houdt ervan om achter de meiden aan te gaan.”

Gedumpte verloofde

Het andere grote nieuws is dat de blonde babe Leonie, die niet werd gekozen door Jos, het nu doet met zijn broer Richard. Leonie en haar moeder kwamen Jos en Saskia opzoeken op de boerderie en toen sprong de vonk over. Wel zielig voor de verloofde van Richard die werd gedumpt terwijl de trouwkaarten al waren verstuurd. Gelukkig vindt Jos het volgens de 'goede kennis' prima dat Richard het nu met Leonie doet.

Voor zover wij weten hebben nu twee van de internationale boeren uit het meest recente seizoen van Boer Zoekt Vrouw nog een relatie. Boer Wim woont met Evelyne in Tanzania en boer Johan is in Denemarken heel gelukkig met Ingrid. 

Meer over:

Reageren