Frankrijk

Boer Jos en vriendin Amy verwachten eerste kind

17 oktober 2020 09:27 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO/Liselore Chevalier
Boer Jos uit Frankrijk, die in 2014 meedeed aan de eerste serie van Boer zoekt vrouw Internationaal, wordt vader. Zijn vriendin Amy, die hij ontmoette na de uitzendingen, is in verwachting van een dochter.

“Amy en ik zijn nu ruim zes jaar samen, ze is heel snel bij mij in Frankrijk komen wonen. We hebben de afgelopen jaren veel tijd voor elkaar genomen, mooie reizen gemaakt, onder meer naar Zuid-Afrika en Thailand. We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld”, zegt Jos op de website van Boer zoekt vrouw.

Veehandelaar

Het leven van boer Jos is sinds de uitzendingen behoorlijk veranderd. Destijds woonde hij met zijn moeder en broer in de ouderlijke boerderij in de Dordogne. Inmiddels wonen hij en Amy een kwartiertje rijden verderop. Jos werkt nu voor een veehandelaar met vleeskoeien.

Boer Hans

Het blijkt sowieso een vruchtbare periode voor oud-deelnemers van Boer zoekt vrouw. Ook boer Hans, die meedeed aan het vierde seizoen, verwacht weer een kind. Zijn vrouw Audrey is in verwachting van een dochter en is in januari uitgerekend. Hans en Audrey hebben al drie kinderen.

Meer over