Zonder vriendin en baby

Boer Marc verhuist naar Oeganda

16 Februari 2019 10:31 | amusement | Door Faye Heijnis

© Linelle Deunk
Boer Marc is nog maar net vader geworden, of is alweer van plan te verhuizen. De tilapiakweker bekend uit Boer zoekt vrouw ruilt Zambia in voor Oeganda.

Dit maakt hij bekend in RTL Boulevard. Zijn vriendin Merel blijft in Nederland wonen. 

Nieuwe baan in Oeganda

Het koppel werd in januari de trotse ouders van zoontje Vos. Ze verblijven momenteel in Nederland in het huis van Merel, maar Marc zal op een gegeven moment weer terugmoeten naar Afrika voor zijn werk. Hij heeft een nieuwe baan als tilapiakweker aangenomen in Oeganda, dat dichterbij Nederland ligt. "Daardoor heb ik wat meer flexibiliteit en kan ik vaker in Nederland teruggaan", vertelt Marc. 

Toekomst in Nederland 

Voorlopig zit Marc dus nog even vast aan Afrika. Maar onder andere met oog op de andere zoon van Merel en de toekomst van kleine Vos, ziet de boer zijn toekomst toch voor zich in Nederland. "Uiteindelijk moet Vos naar school, dus ik denk dat de keuze uiteindelijk naar Nederland gaat." 

Leuk 

Merel, die Marc leerde kennen na zijn deelname aan Boer zoekt vrouw en stukgelopen relatie met Annekim, lijkt er niet over in te zitten dat zij straks alleen met de kinderen in Nederland zit. Integendeel: ze vindt het prachtig dat als Vos eenmaal zijn inentingen heeft, ze samen papa op kunnen zoeken. "Het is een hoop reizen en een hoop plannen, maar wel heel leuk denk ik." 

 

Meer over