Boer zoekt vrouw

Boer Marnix gezien met blonde vrouw

17 oktober 2018 09:05 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk
De boeren van Boer zoekt Vrouw hebben het niet makkelijk. Hebben ze de liefde van hun leven eindelijk gekozen, moeten al die eega's voorlopig nog strikt geheim blijven. Best lastig, als je zin hebt in een leuk uitje. Fans van boer Marnix zijn momenteel in rep en roer: hij is gespot met een blonde vrouw!

Afgelopen zondag zagen we in Boer zoekt Vrouw dat boer Marnix het niet makkelijk had op de boerderij. Wel drie leuke vrouwen om uit te kiezen, en allemaal zo verschillend... De nuchtere boer was duidelijk gekweld. Marnix: "Alle drie de vrouwen zijn totaal anders. En dan twijfel ik. Welke zou degene zijn waar ik het fijnst oud samen mee zou kunnen worden?"

Blonde vrouw

Het lijkt erop dat hij toch een keuze heeft kunnen maken. Op de paardenmarkt in Tynaarlo verscheen hij namelijk met een blonde vrouw, zien we op een foto die gemeente zelf op Facebook plaatste. Zou het de blonde Willemijn zijn?

Boer Henk

Marnix zou niet de eerste boer zijn die niet kan wachten zijn nieuwe leven met een vrouw aan zijn zijde te beginnen. Boer Henk uit het seizoen van 2012 vertelde gisteren bij RTL Boulevard dat hij zijn nieuwe liefde Fiona toentertijd stiekem de boerderij binnensmokkelde.

Fiona

Henk: "Dan belde Fiona van tevoren, keek ik uit het raam of er niemand aankwam en zette ik gauw de schuurdeur open. Dan reed zij snel de schuur in en dan snel de deuren dicht. Hadden we stiekem een deur binnendoor gemaakt, zodat ze meteen het huis kon inlopen."

Trouwen

Inmiddels genieten boer Henk en Fiona met volle teugen van elkaar. Ze zijn dit jaar zelfs getrouwd. Hij geeft toe dat het niet makkelijk was de relatie tijdens de uitzendingen verborgen te houden, juist omdat je als nieuw stelletje graag leuke dingen wil ondernemen. Henk: "Je kunt elkaar alleen maar thuis ontmoeten. Dat is heel lastig, want je wilt natuurlijk naar buiten toe en leuke dingen doen met elkaar."

Meer over