Boer Theo over Nancy: "Ik zag zoveel moois in jou"

27 februari 2015 15:02 | amusement | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

In Boer Zoekt Vrouw is Nancy de enige vrouw die is overgebleven bij Theo. In de aflevering van zondag praten ze met elkaar over de vreemde situatie.

Sinds Ria is vertrokken bij boer Theo is het er voor hem allemaal niet makkelijker op geworden. Opeens waren hij en Nancy nog maar met z'n tweeën! Nancy was al die tijd al zijn gedroomde keuze, gaf hij vorige week toe, maar zij lijkt weinig voor hem te voelen. Een preview op de website van Boer Zoekt Vrouw toont beelden van een gesprek tussen Theo en Nancy. Bij maanlicht!

Plekje

Nancy begint: "Denk je dat je het allemaal een plekje kan geven voor jezelf?" Dat lijkt lastig voor Theo: "Nee, moeilijk… Ik zag zoveel moois in jou." "Dat is wel heel lief van je," reageert Nancy, die nog steeds twijfelt over haar gevoelens voor Theo.

Oogcontact

Theo probeert: "We hadden een paar keer dat leuke oogcontact en dat was eigenlijk toch wel bijzonder, vond ik." Nu lijkt Nancy positief: "Ik voelde me ook wel goed bij jou, wel veilig. En als je in m’n buurt was voelde ik wel die aantrekkingskracht."

Kans

"Ik had het heel graag een kans willen geven," zegt Theo. Nancy: "Nou ja, goed, we staan hier nog hè? Ik wil je ook geen hoop geven, maar… Het willen is geen probleem. Maar ja, voel ik het?"

Zondag zien we in Boer Zoekt Vrouw hoe het verder gaat met Theo en Nancy.

Lees ook: Bij boer Geert gaat het allemaal wat makkelijker: hij geniet volop van zijn vrouwen.

Meer over