Komt het programma terug?

Boer Tom verklapt details van nieuw seizoen Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

17 januari 2023 14:46 | amusement | Door Judith Regeling

© Nick van Ormondt

De kijkers van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven moeten het al een paar weken doen met herhalingen, maar dat is bijna verleden tijd. Het programma keert deze maand nog terug!

Houd je agenda dus maar snel bij de hand.

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is sinds eind augustus 2020 in deze vorm te zien en borduurt perfect voort op Eigen Huis & Tuin, dat jarenlang te zien was op de zaterdagavond van RTL4. In deze versie deelt Froukje de Both namelijk met behulp van diverse gasten de kijker van tips op het gebied van lifestyle, koken, interieur, sport, beauty en natuurlijk kleien huis- of tuinklussen. Ze wordt dagelijks bijgestaan door tv-kok Hugo Kennis en tuinman Tom de Groot.

Nieuwe afleveringen 

Dit klinkt natuurlijk allemaal reuzegezellig, maar het viel kijkers op dat RTL4 al sinds eind december herhalingen uitzendt. Het waarom is niet duidelijk. Maar het is wel bijna verleden tijd, zo verklapt boer Tom (Tom Groot) nu via social media. "We zijn al volop aan het draaien en vanaf 30 januari weer gloedje nieuwe afleveringen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tom Groot (@boer_tom)


Hugo Kennis in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Tom verklapt met de bovenstaande foto ook direct dat Hugo Kennis weer van de partij is en dat is best bijzonder. De tv-kok was van september t/m december 2022 plotsklap verdwenen en dat leverde veel vragen van kijkers op. Hoewel er nog altijd geen duidelijk antwoord is gekomen waarom hij nu afwezig was, is hij nu dus officieel weer back in business!

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is vanaf 30 januari weer dagelijks om 17:00 uur te zien op RTL4.

Meer over