"Boer" Tom Groot woont al praktisch samen

Boer Tom woont al zo goed als samen met zijn Marieke. Dat blijkt vanavond in de Boer Zoekt Vrouw special die terugblikt op de omstreden afgelopen editie.

Hij kreeg meer dan 1500 brieven en was zonder meer de hunk van de serie, toch vond bollenkweker Tom Groot de ware liefde niet via Boer Zoekt Vrouw

Van Rimke naar Marieke

Tom leek gelukkig met kandidate Rimke, maar die bleek afgelopen voorjaar toch niet de ware. Dat je de liefde niet kan forceren bleek wel toen hij enkele weken later Marieke tegen het lijf liep tijdens een feest in Schagen. Het klikte zo goed dat ze al snel onafscheidelijk werden, ontdekt Yvon Jaspers als ze Tom opzoekt: "Marieke komt na haar werk altijd naar de boerderij. Het is eigenlijk gewoon samenwonen. Het gaat onwijs goed."

Eigen Huis & Tuin

Ook al hield Tom niet de ware liefde over aan Boer Zoekt Vrouw, het leverde hem wel een nieuwe loopbaan op. In dit tv-seizoen maakte hij zijn debuut als presentator bij Eigen Huis & Tuin. Ook zijn grijpgrage BzV-collega boer Geert werd gevraagd voor tv-shows, maar daar liep het minder goed mee af.

Meer over:

Reageren