Boer Tom is niet verliefd

22 maart 2015 22:37 | amusement | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

Prachtig nieuws voor alle blonde vrouwen van Nederland: boer Tom is niet tot over zijn oren verliefd op Rimke en zij niet op hem.

Dat vertelde de tulpenboer tijdens de slotaflevering van Boer Zoekt Vrouw. „We zijn nu een paar maanden verder en er is een soort twijfel. We zijn niet tot over elkaars oren verliefd," zo liet hij Yvon Jaspers weten. Rimke denkt er precies hetzelfde over. "De vlinders zijn er te weinig. Dat smoorverliefde dat we hoopten te vinden hebben we niet. Misschien willen we teveel. Misschien wilen we iets vinden wat er niet is."

Boer Tom en Rimke zijn van plan nog even door modderen, omdat er volgens Rimke wel 'iets' is, maar dat lijkt tot mislukken gedoemd. Op Twitter was de vreugde groot.

Boer Theo

Ook boer Theo is uiteindelijk niet aan de vrouw gekomen, volgens Nancy is er wel een waardevolle vriendschap maar niet meer dan dat. De reden: Theo mist een stukje betrokkenheid. "Ik geef dat ook toe", zei Theo ruiterlijk. "Als we elkaar zien is het leuk, maar als we elkaar niet zien..." "Besta ik niet", zei Nancy vilein. Theo beloofde meer zijn best te doen op aandringen van Yvon, maar het schip Nancy lijkt gevaren.


Lees ook:

Meer over