Boer Tom legt zichzelf als merk vast

Boer Tom heeft de naam Boer Tom als merk gedeponeerd. Volgens de KRO wil hij hiermee voorkomen dat iemand anders ermee vandoor gaat. Boze tongen vermoeden iets anders.

Toen Yvon Jaspers de 32-jarige Tom Groot introduceerde bij Boer Zoekt Vrouw gleed half vrouwelijk Nederland van haar stoel. Lekker Tom kreeg meer dan 1800 brieven en is hartstikke populair. Om te voorkomen dat iemand anders commerciele activitetien gaat ondernemen onder zijn goede naam heeft Tom de merknaam 'boer Tom' laten vastleggen.  „Tom heeft dit inderdaad via een bekende van hem, een computerhandelaar uit Noord-Holland, laten doen”, bevestigt een persvoorlichtster van de KRO.

Roem

De Telegraaf trommelde na dit nieuws een merkenjurist op die bevestigt dat die actie helemaal geen verkeerde is, zeker niet wanneer Tom zelf zijn naam te gelde wil maken. En dat is precies waar veel mensen Tom al langere tijd van verdenken. De knappe tulpenboer zou alleen maar mee willen doen voor de roem en niet voor de liefde want die kan hij in iedere Noord Hollandse tulpenschuur vinden.

Toch lijkt Tom helemaal niet zo bezig met zijn BN'erschap. Hij dook zelfs een tijdje onder vanwege al het gedoe rondom zijn goddelijke lijf.

Tom is een merk, Geert is geil en Bertie is multimiljonair

Reageren