En vond Marieke

Boer Tom verlangde naar vrouw voor het leven

24 maart 2019 14:50 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© KRO-NCRV
Ze ontmoetten elkaar twee dagen na de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw. Boer Tom en zijn Marieke. Nu zijn ze gelukkiger dan ooit en is er een kindje op komst.

In Vrouw geeft Tom aan dat hij wel toe was aan een serieuze relatie. "Voor BZV had ik wel wat relaties gehad, maar geen vrouw voor het leven. En daar verlangde ik stiekem wel een beetje naar", zo zegt de boer die in het programma maar liefst 1808 brieven kreeg opgestuurd.

Rimke

Tom leek gedurende het programma een klik te hebben met Rimke, maar uiteindelijk ging dat toch niet goed, zo betreurt de man die onder de indruk was van het brievenaantal. "En ik ben al niet zo’n lezer... Dat het op termijn niks werd met Rimke, was jammer."

Dat het niet lukte in de afleveringen van Boer zoekt vrouw, betekende niet dat Tom bij de pakken neer ging zitten. Dat resulteerde in zijn relatie met Marieke, waarmee hij reeds een huis heeft gebouwd.

Marieke

Ook Marieke is blij met haar nieuwe wederhelft. "We hadden meteen een klik, maar ik had nooit gedacht dat het uiteindelijk zo zou aflopen. Mooier kan niet. Tom is alles wat ik me ooit bij 'de ware' heb voorgesteld."

Meer over