Boer Tom wordt tuinman in Eigen Huis & Tuin

28 Mei 2015 15:42 | amusement | Door Televizier

© Hans-Peter van Velthoven

Boer Zoekt Vrouw-hunk Tom Groot maakt deel uit van het nieuwe Eigen Huis & Tuin-team. Hij wordt de tweede tuinman in de show, naast Lodewijk Hoekstra.

Boer Tom, de populairste Boer Zoekt Vrouw-deelnemer ooit, heeft een nieuwe baan naast zijn bollenbedrijf. Hij wordt tuinman in het vernieuwde Eigen Huis & Tuin. Het presentatieteam wordt na het vertrek van Quinty Trustfull verdubbeld van drie naar zes gezichten. De nieuwe presentatrices zijn Froukje de Both en Evelyn Struik, klusser Thomas Verhoef krijgt 'klustalent' Martine Both naast zich en tuinman Lodewijk Hoekstra werkt vanaf nu dus samen met Tom.

Eigen Huis & Tuin

"Het is nooit mijn ambitie geweest om iets voor televisie te doen," zegt Tom over zijn nieuwe klus, "maar toen RTL mij benaderde voor Eigen Huis & Tuin voelde dat meteen goed. Toen bleek dat ik dit programma met mijn eigen bedrijf kan combineren, gaf dat de doorslag.  Ik vind het waanzinnig leuk om samen met dit team een nieuw avontuur aan te gaan bij RTL."

Boer Tom

Tom kreeg op school altijd al veel mee van planten, bomen en het hoveniersvak. Daardoor kwam de boer er al vroeg achter dat hij over groene vingers beschikt. In de tulpenloze maanden werkt de hunk als hovenier. Dat komt goed van pas in Eigen Huis & Tuin: "Ik heb er enorm veel zin in en hoop mijn ervaring op het gebied van tuinieren en mijn kennis over - en liefde voor de tulpen op een leuke manier met de kijker te delen."

Boer Tom is vanaf dit najaar te zien in Eigen Huis & Tuin.

Lees ook:
Froukje de Both en Evelyn Struik presenteren nieuw seizoen Eigen Huis & Tuin

Bekijk hieronder het filmpje waarin het nieuwe klusteam zichzelf presenteert:

Meer over