Boer Wim uit Boer Zoekt Vrouw gaat trouwen

Boer Wim Petter uit seizoen 4 van Boer Zoekt Vrouw trouwt dinsdag met Rita. Zij is niet de vrouw die hij in eerste instantie koos, maar Rita is wel een van de briefschrijfsters.

Yvon Jaspers kan tevreden zijn. Alweer een van haar boeren stapt in huwelijksbootje. Boer Wim Petter (60) uit Rouveen kreeg zes jaar geleden 58 brieven toen hij aankondigde een vrouw te zoeken in Boer Zoekt Vrouw. Uit die stapel kwam uiteindelijk Astrid over. De twee gingen zelfs samenwonen totdat Rita helemaal geen zin meer had in het platteland en tot groot verdriet van Wim terukeerde naar de grote stad Leeuwarden.

Bruiloft

Maar daarna kwam Wim toch nog dankzij Boer Zoekt Vrouw aan de boerin. „Ze was een van de brievenschrijfsters. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heb ik deze bruiloft aan mijn deelname aan Boer zoekt vrouw te danken.”, zegt boer Wim in De Stentor.

Lieve vrouw

De twee zijn nu 2,5 jaar samen. „Ik ben een gelukkig man. Het is voor het eerst in mijn leven dat ik ga trouwen. Het moest er een keer van komen en ik ben blij dat het met Rita is. Een hele lieve vrouw, ze komt uit Genemuiden. Een streekgenoot, dat schept automatisch een band.”

Lees ook:
Het nieuws van boer Wim is beter dan dat van boerin Bertie

Reageren