Boer Zoekt Vrouw 2015: de populairste boeren volgens Televizier

Wij durven te wedden dat tulpenboer Tom de meeste brieven zal krijgen. Maar welke andere boeren gaan we dit jaar ook volgen? Televizier doet een gok.

Tom (32)

Afbeelding

© Hans-Peter van Velthoven

Hij is de droomman van alle vrouwen onder de 35 - en daarboven. Tom is knap, blond en na het voorstelrondje vroeg menigeen zich af waarom Tom zich toch voor Boer Zoekt Vrouw had opgegeven. Er zou toch niet iets mis zijn met deze hunk? Wij hebben niets kunnen ontdekken; misschien zijn de potentiële boerinnen in Nieuwe Niedorp gewoonweg dun gezaaid. De begeerlijke 32­jarige is duidelijk in zijn wensen: huisje, boompje en beestje. Tom wil een lief meisje dat het huishouden voor haar rekening neemt. Want dat klusje wordt nu nog opgeknapt door zijn moe. 

Bertie (40)

Afbeelding

© Hans-Peter van Velthoven

Na een homoseksuele boer heeft Yvon Jaspers nu een boerin gestrikt die op vrouwen valt. Een primeur voor het liefdesprogramma. En deze boomlange - 1,87 meter - Zeeuwse akkerboerin neemt geen genoegen met de eerste de beste deerne die langs komt wippen op de boerderij waar ze suikerbieten maakt. Bertie wil een slimme dame met lef die niet zeurt dat ze eens een rok of jurk moet dragen, want daar begint de brunette ‘never nooit niet’ aan. Saai wordt het niet met de goedlachse Bertie, ze houdt van een biertje en springt op z’n tijd lekker uit de band. 

Geert (65)

Afbeelding

© Hans-Peter van Velthoven

‘Een aardbei moet glimmen als een vrouw, dan is ze tevreden’, is een wijsheid uit de mond van groente- en fruitteler Geert. Een waarheid als een koe natuurlijk. En als hij iets voor zijn grote liefde zou koken, zijn het aardappeltjes, een karbonaadje en een lekkere pot groentesoep met een verse, gekruide worst. Welke vrouw kan dat nu weerstaan? Jan heeft elke dag plezier in het leven en met zijn hond Pukkie. Dat Pukkie bij Jan op bed slaapt, is minder aantrekkelijk. Maar met een nieuwe vrouw in zijn leven, moet Pukkie vast snel het veld ruimen. 

Jan (28)

Afbeelding

© Hans-Peter van Velthoven

Die gekke ring in het oor van Jan moet er natuurlijk uit, maar verder is de schapenmelker een geschikte peer met een goed hart. Geïnteresseerde dames moeten er wel rekening mee houden dat het leven naast Jan geen spannende achtbaan zal worden; Jans idee van een leuke avond is namelijk bankhangen, een schilderijtje ophangen of een wandje schilderen. Dat de gezond uitziende Jan op een eiland boert, is ook een dingetje. De toekomstige vrouw van Jan moet dus bereid zijn naar het eiland Texel te emigreren. Want daar is Jan met geen tien paarden vandaan te krijgen. 

Leo (40)

Afbeelding

© Hans-Peter van Velthoven

Weduwnaar Leo heeft pretogen en is van alle markten thuis: hij heeft melkvee, varkens, fruit en schapen. De 40-jarige is dol op zijn koeien, maar het allerliefst wil Leo een vrouw en kinderen. Dames ouder dan 40 hoefden dan ook niet te reageren. En als de kalende Leo de juiste vrouw op de kop heeft getikt, gaat hij het liefst een stukje met haar rijden in de omgeving. Maar dat is vast en zeker een heel bevredigende bezigheid in Gelderland. Leo is ook altijd in voor een geintje en drinkt het liefst wodka met Red Bull. Wij gunnen Leo een vrouw.

Dit jaar namen 2388 vrouwen de moeite om de boer van hun dromen te schrijven voor het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Een record.

Meer over:

Reageren