Bij wie is het gelukt?

Boer Zoekt Vrouw 2018: De Reünie in tweets

2 december 2018 20:20 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
De boeren en Yvonne komen nog een keer samen op de traditionele reünie-aflevering van Boer zoekt vrouw. Hoe is het met ze? Wie heeft er nog een relatie en wie moet weer op zoek?
De cliffhanger van vorige week wordt meteen beantwoord: Wim heeft nog steeds een relatie! Hij is wel alleen naar de reünie gekomen maar dat komt alleen maar omdat Marit op reis is naar Vietnam. Steffi en Roel zijn wel samen gekomen, net zoals Michelle en Maarten. Jaap is helaas helemaal alleen. Volgens hem was het gevoel er van beide kanten niet, ook al leek dat vorige week nog heel anders.

Het is vooral terugblikken deze aflevering. Maar laten we dat nou allemaal al gezien hebben. We willen natuurlijk nieuwe informatie. 

Jaap

Dan krijgen we eindelijk te horen waarom het uit is tussen Jaap en Marian. Yvon moet het uit hem trekken maar eindelijk vertelt de depressieve bloemenboer dat hij misschien toch Petra had moeten kiezen in plaats van Marian. Jaap vertelt dat hij Petra gaat bellen, maar meteen daarna komt de domper. In een voice-over vertelt Yvon dat Jaap en Petra inderdaad gebeld hebben maar dat ook dat niks is geworden.

Yvon zocht Wim en Marit al eerder op en zo te zien is alles koek en ei op de boerderij.

Michelle en Maarten zijn nog steeds hartstikke verliefd en Michelle is het lachen nog steeds niet verleerd. 

Jan en Saskia

Ook de afgevallen boeren mogen deze aflevering weer op komen draven. Boer Jan bijvoorbeeld die net niet genoeg brieven kreeg om mee te doen en hele knappe dochters had. Jan vertelt dat hij wel gedatet heeft maar dat de vlinders er nog niet zijn. 

Ook boerin Saskia kreeg te weinig brieven om mee te doen maar tot nu toe is het nog niet erg opgeschoten met haar liefdesleven.

Marnix

Dan door naar onze favoriete boer Marnix. Hij verblijdde ons het hele seizoen met prachtige metaforen en eindigde uiteindelijk alleen. Of toch niet? Marnix blijkt ineens iets te hebben met een vriendin die hij al twintig jaar kende. En die vriendin is ook op de reünie!

Wilfred

De sympathieke Wilfred is ook zo'n boer die niet genoeg brieven kreeg. Hij vertelt dat hij zelfverzekerder is geworden na het hele Boer zoekt vrouw-avontuur. En hij is lekker aan het daten met Doreen.

Rudie

Het goede nieuws blijft maar komen want ook boer Rudy is aan de vrouw. Hij heeft Rianne aan de haak geslagen. En op de vraag van Yvon wat het meest romantische is dat ze ooit hebben gedaan, heeft Rudy een opvallend antwoord. 

Natuurlijk zijn Steffi en Roel nog hartstikke gelukkig met elkaar. We hadden niet anders verwacht.

Dat was 'm voor dit jaar. We sluiten af met een compilatie van de mooiste uitspraken van dit seizoen.

Meer over